Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Munguia-Xochihua J"'
Publikováno v:
Nacameh, Vol 11, Iss 2, Pp 50-57 (2017)
The demand for safety food with high quality has been increased in recent years. Meat properties (color, texture, firmness) are related to the previous products handle before being consumed. The objective of this work was to determinate the physicoch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.