Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Mundhada, Hemanshu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kammoonah, Shaima, Prasad, Brinda, Balaraman, Priyadarshini, Mundhada, Hemanshu, Schwaneberg, Ulrich, Plettner, Erika
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics January 2018 1866(1):68-79
Autor:
Mundhada, Hemanshu, Seoane, Jose M., Schneider, Konstantin, Koza, Anna, Christensen, Hanne B., Klein, Tobias, Phaneuf, Patrick V., Herrgard, Markus, Feist, Adam M., Nielsen, Alex T.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering January 2017 39:141-150
Autor:
Arango Gutierrez, Erik, Mundhada, Hemanshu, Meier, Thomas, Duefel, Hartmut, Bocola, Marco, Schwaneberg, Ulrich
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 15 December 2013 50:84-90
Autor:
Shivange, Amol V, Marienhagen, Jan, Mundhada, Hemanshu, Schenk, Alexander, Schwaneberg, Ulrich
Publikováno v:
In Current Opinion in Chemical Biology 2009 13(1):19-25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mundhada, H & Nielsen, A T Aug. 04 2016, Genetically modified microorganisms having improved tolerance towards l-serine., Patent No. WO2016120345, IPC No. C12N 15/ 00 A I .
The present invention generally relates to the microbiological industry, and specifically to the production of L-serine or L-serine derivatives using genetically modified bacteria. The present invention provides genetically modified microorganisms, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::07de1e3bf1c8ef488b4a9cb26e3f90a3
http://orbit.dtu.dk/en/publications/genetically-modified-microorganisms-having-improved-tolerance-towards-lserine(94831a0b-cb25-47c4-9433-5511d92a056d).html
http://orbit.dtu.dk/en/publications/genetically-modified-microorganisms-having-improved-tolerance-towards-lserine(94831a0b-cb25-47c4-9433-5511d92a056d).html
Autor:
Mundhada, Hemanshu, Seoane, Jose Miguel, Koza, Anna, Herrgard, Markus, Feist, Adam, Nielsen, Alex Toftgaard
Publikováno v:
Mundhada, H, Seoane, J M, Koza, A, Herrgard, M, Feist, A & Nielsen, A T 2014, Increased tolerance towards serine obtained by adaptive laboratory evolution . in Proceedings of SIMB Annual meeting 2014 ., P57, 2014 Society for Industrial Microbiology and Biotechnology (SIMB) Annual Meeting and Exhibition, St. Louis, MO, United States, 20/07/2014 . < https://sim.confex.com/sim/2014/webprogram/Paper27691.html >
The amino acid serine has previously been identified as one of the top 30 candidates of value added chemicals, making the production of serine from glucose attractive. Production of serine have previously been attempted in E. coli and C. glutamicum,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::e5ecf26bb82d6cff9a2016a3b763da0a
https://orbit.dtu.dk/en/publications/eeb70d3b-507b-4045-8294-e1f58ff5a9b7
https://orbit.dtu.dk/en/publications/eeb70d3b-507b-4045-8294-e1f58ff5a9b7