Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Multivariate statistics analysis"'
Autor:
Beibei ZHANG, Yabin ZHOU, Yan YU, Jingya ZHANG, Yong PAN, Linlin LI, Qian PU, Youyi HUANG, Zhixia JI
Publikováno v:
Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 7, Pp 105-117 (2024)
【Objective】The use of artificial inoculation to ferment cigar tobacco leaves is an inevitable trend in the industrial production of cigar tobacco leaves, and the neutral aroma components are the important quality components of cigar tobacco leave
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdd29a67e3dc490aaf499ac83b453ed2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yasemin Leventeli, Fusun Yalcin
Publikováno v:
Journal of Inequalities and Applications, Vol 2021, Iss 1, Pp 1-22 (2021)
Abstract The purpose of this paper is to use multivariate statistical methods with asymmetric distributions approach, chemical analysis, and inductively coupled plasma–mass spectrometry (ICP-MS) device. We investigate data of heavy metal content fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d94bc475d774f0cba5e2c34a3b57a6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Igor Felipe Silva Moura, Alberto Avellar Barreto, Raisa Helena Sant’Ana Cesar, Ananda Borjaille Cruz, Maria Ângela de Barros Correia Menezes
Publikováno v:
Revista Ambiente & Água, Vol 13, Iss 5, Pp 1-12 (2018)
Particulate matter is the mixture of solid and liquid particles. It may at times cause adverse effects to human health, in the climate, ecosystem and materials. The objective of this study was to identify the sources emitting particulate matter that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9af6792ae55647c79436723f67e7a335
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e19122, Published: 16 MAY 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e19122, Published: 16 MAY 2022
Nowadays brown rice (BR) and germinated brown rice (GBR) have aroused great interest of consumers, due to the higher nutrition compared with polished rice. In this study, the nutritional and bioactive compositions of BR and GBR samples prepared by 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.