Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Multivariate characterization"'
Autor:
Honghu Zhu
Publikováno v:
地质科技通报, Vol 42, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
The engineering geological interface is defined as the contact surfaces between two or more media in strata, as well as the transition surfaces that control the migration of three-phase matter, the change in physical states and the stability of rock
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d49d2af68aed4ff19007ed1df9d3131c
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 13, Iss , Pp 100209- (2022)
The contents of selected metals (K, Ca, Fe, Cu, Zn, Mn, Sr, Rb, Ba, Pb, Ni, Cr and V) in 70 wine samples from Continental and Adriatic part of Croatia and different types of wine (red and white) were determined by TXRF. The aim of this study was to c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5adf45148374961a17e15fab093edb7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coronato, Tanea
Publikováno v:
Biblioteca Digital (UBA-FCEN)
Universidad Nacional de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
instacron:UBA-FCEN
Universidad Nacional de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
instacron:UBA-FCEN
Este trabajo de tesis aborda la temática de las olas de calor que afectan el centro-este de Argentina desde distintos puntos de vista y escalas. Se estudian aspectos relativos a los procesos físicos que catalizan o modulan la ocurrencia de las olas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0c78559d88a0a325f0650982379693d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü., Uylaşer, Vildan, Yıldız, Gökçen, AAG-8410-2021
In this study, five different types of commercial table olive: Domat, Kalamata, Edremit (green), Edremit (black) and Gemlik, from Turkey, were investigated for the fatty acid composition and mineral content. Fatty acid analyses were performed by capi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9458::98cef87cedae04e1a2c9f14092583158
http://hdl.handle.net/11452/30301
http://hdl.handle.net/11452/30301
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.