Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Multiple reaction monitory (MRM)"'
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 121 (3), pp.863-870
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 121 (3), pp.863-870. ⟨10.1016/j.foodchem.2010.01.007⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 121 (3), pp.863-870
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 121 (3), pp.863-870. ⟨10.1016/j.foodchem.2010.01.007⟩
International audience; Tandem quadrupole mass spectrometry HPLC-ESI-MS/MS CID-MS/MS Multiple reaction monitory (MRM) Quercetin Apigenin Kaempferol a b s t r a c t The presence of three flavonols (quercetin, kaempferol, myricetin) and two flavones (a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::961fc612d092a717028863ffc17d45ef
https://hal.utc.fr/hal-01992982
https://hal.utc.fr/hal-01992982
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.