Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Multifunctional packaging"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2538 (2024)
In this study, a series of novel nanofibers based on gelatin (GA) loading with purple potato anthocyanin (PPA) and syringic acid (SA) were obtained by electrospinning technology. The effects of SA on mechanical properties, thermal stability, antioxid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b5254ecbab4471f92430970a48d0beb
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 11, Pp 379-389 (2023)
Konjac glucomannan is a water-soluble, nonionic high-molecular-mass polysaccharide with good water-holding, film-forming, gelation, and biocompatibility properties. Among the many studies on konjac glucomannan-based composite materials, the studies o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/607f44095ea54b38be9fc9ad01ad35d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers; Volume 14; Issue 5; Pages: 935
Biodegradable polymers suffer from inherent performance limitations that severely limit their practical application. Their functionalization by coating technology is a promising strategy to significantly improve their physical properties for food pac