Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Mullet Fish"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract The effects of edible coatings made of chitosan, or chitosan nanoparticles, and their combinations with clove oil on the physical, chemical, microbiological, and sensory properties of grey mullet (Mugil cephalus) steaks during refrigerated s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fb24d96c3364eba8d2390f841369f10
Autor:
Chrisna Adhi Suryono, Endang Sri Susilo, Aldo Rizqi Arinianzah, Wilis Ari Setyati, Irwani Irwani, Suryono Suryono
Publikováno v:
Jurnal Kelautan Tropis, Vol 21, Iss 2, Pp 91-96 (2018)
Contamination of Copper in Mugil dussumeri (Actinopterygii: Mugilidae, Forsskål, 1775) which was caught in Semarang waters, Indonesia The marine environment in Semarang waters are highly polluted by heavy metals such as copper (Cu). On the other s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2694bcd9f96c45daa004afadd1c5f280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aims. This study was aimed to identify nematode parasites infecting M. surmuletus from cost of Benghazi and study the relationship between the prevalence of nematode parasites and sex, body weight body length of M. surmuletus. Methods. One hundred tw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::024e971116b5d98140abca2a3b7c78dc
Autor:
Hany Mohamed YEHIA, Afrah Fahad ALKHURIJI, Abdulrahman Hamad AL-MASOUD, Maria TSIRAKI, Sameh Hassan MOSILHEY
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e53722, Published: 24 JUN 2022
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
The deterioration of fish by microorganisms is very quickly, because it’s a highly perishable foods and short shelf life, for this reason the handling and stored condition very important to slow down and extend the shelf life and its quality. There
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ff7ad36a33fd12a89878ad4da3f412b
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612022000101210&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612022000101210&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 4, Issue: 2 111-114
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Bu çalışmada, Türkiye’de, Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE)’ne ait kuluçkahanede yetiştirilen altınbaş kefaller (Liza aurata), hastalık şüphesi sonrası bakteriyolojik olarak araştırılmıştır. Salgın esnasında
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.