Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Mulder, Kelly A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mulder, Kelly Ann
Docosahexaenoic acid (DHA, 22:6ω-3) is an omega-3 fatty acid that is an important component of neural lipids accumulating in neural tissue during development. Decreased brain DHA is accompanied by increased 22:4ω-6 and 22:5ω-6, which has been show
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2429/54842
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2022 6(7)
Autor:
Wang, Ying, Li, Zailing, Wu, Jie-ling, Zhang, Lili, Liu, Min, Tan, Meizhen, Botma, Akke, Liu, Mengjin, Mulder, Kelly A., Abrahamse-Berkeveld, Marieke, Cai, Wei
Publikováno v:
In Nutrition November-December 2021 91-92
Autor:
Popa, Calin D, Opdam, Merel A A, Broeder, Nathan den, Ballegooijen, Hanne van, Mulder, Kelly, Wiel, Kayleigh M van de, Herwaarden, Noortje van, Wientjes, Maike H M, Broeder, Alfons A den
Publikováno v:
Rheumatology; Aug2024, Vol. 63 Issue 8, p2142-2146, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sousa, Daniel A., Mulder, Kelly C.L., Nobre, Kethly S., Parachin, Nádia S., Franco, Octávio L.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 20 September 2016 234:83-89
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition November 2013 98(5):1209-1217
Publikováno v:
In Protein Expression and Purification May 2013 89(1):92-96
Autor:
Parachin, Nádia Skorupa, Mulder, Kelly Cristina, Viana, Antônio Américo Barbosa, Dias, Simoni Campos, Franco, Octávio Luiz
Publikováno v:
In Peptides December 2012 38(2):446-456