Zobrazeno 1 - 10
of 20 170
pro vyhledávání: '"Mulberry leaves"'
Autor:
Shan, Ziyi1 (AUTHOR), Zhang, Huilin2 (AUTHOR), He, Changhao2 (AUTHOR), An, Yongcheng2 (AUTHOR), Huang, Yan1 (AUTHOR), Fu, Wanxin1 (AUTHOR), Wang, Menglu2 (AUTHOR), Du, Yuhang2 (AUTHOR), Xie, Jiamei2 (AUTHOR), Yang, Yang2 (AUTHOR), Zhao, Baosheng3 (AUTHOR) 700039@bucm.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2024, Vol. 25 Issue 16, p8726. 17p.
Autor:
Peng, Su1,2,3,4 (AUTHOR) pengsu222@163.com, Cui, Yiyan1,2,3,4 (AUTHOR) cuiyiyan@gdaas.cn, Yu, Miao1,2,3,4 (AUTHOR) yumiao@gdaas.cn, Song, Min1,2,3,4 (AUTHOR) songmin@gdaas.cn, Tian, Zhimei1,2,3,4 (AUTHOR) tianzhimei@gdaas.cn, Deng, Dun1,2,3,4 (AUTHOR) dengdun@gdaas.cn, Liu, Zhichang1,2,3,4 (AUTHOR) liuzhichang@gdaas.cn, Ma, Xianyong1,2,3,4 (AUTHOR) liuzhichang@gdaas.cn
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Oct2024, Vol. 14 Issue 19, p2911. 15p.
Publikováno v:
Animal Bioscience. Jun2024, Vol. 37 Issue 6, p1065-1076. 12p.
Autor:
ZHUANG Qi-xing, WEI Xiao-fang, ZHANG Wen-hui, LI Xiu-yu, LI Hong-man, CUI Qing-han, SI Hong-bin
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 20, p34-39. 6p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 21, Pp 236-244 (2024)
The objective of this study is to compare the effects of different fermentation processes with lactic acid bacteria (LAB) on the chemical constituents of mulberry leaves and to select superior LAB. The chemical components in mulberry leaves were dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e198f18ef5c24407831ec578264f0139
Autor:
Zhao, Chengfeng1,2 (AUTHOR) inmitlessness@163.com, Wang, Mingzhu1,2 (AUTHOR) wangmingzhu129@163.com, Li, Tao1,2 (AUTHOR) ttaolii@163.com, Li, Dehui1,2 (AUTHOR) 13603641258@163.com, Feng, Yuan1,2 (AUTHOR) fengyuan6181@126.com, Wang, Yuhua1,2 (AUTHOR) wangyhsri@126.com, Qu, Liang3 (AUTHOR) liangquyz@126.com, Barcenas, Adileidys Ruiz4 (AUTHOR) adileidys2017@gmail.com, Serrano, Boris Ramos4 (AUTHOR) boris.ramos1972@gmail.com, Shen, Manman1,2 (AUTHOR) shenman2005@163.com, Zhao, Weiguo1,2 (AUTHOR) shenman2005@163.com
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Nov2024, Vol. 14 Issue 22, p3319. 14p.
Publikováno v:
Scientific Papers: Animal Science & Biotechnologies / Lucrari Stiintifice: Zootehnie si Biotehnologii. 2024, Vol. 57 Issue 1, p10-20. 11p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 168-175 (2024)
Objective: To improve the contents of various hypoglycemic components in natural mulberry leaves, different fermentation-promoting substances were added to mulberry leaf shoots during their fermentation by means of that drawn on the experience of tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a7229785c42402ebedecd25f2fdfc83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.