Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mukprasirt, Amornrat"'
Autor:
Mukprasirt, Amornrat1 (AUTHOR) amornrat.m@sci.kmutnb.ac.th, Domrongpokkaphan, Vichai1,2 (AUTHOR), Kaewpanya, Lakkana1 (AUTHOR), Khemkhao, Maneerat1,3 (AUTHOR), Sumonsiri, Nutsuda1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2022, Vol. 46 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 302, p 02002 (2021)
The palmyra palm (Borassus flabellifer Linn.) is a multipurpose tree. It is commonly found along the coasts of Africa, South Asia and Southeast Asia due to its strong tap root system’s ability to store a large volume of water and raise the water ta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a33a77a97d744e518aacfd13478680a8
Autor:
Sumonsiri Nutsuda, Panjun Benjaporn, Naksuk Supanna, Boonmawat Sarisara, Mukprasirt Amornrat, Phasuthan Pattama
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 141, p 02006 (2020)
Overconsumption of fat leads to cardiovascular diseases and other health problems; therefore, consumers prefer diets with high fiber and low fat content for their healthy weight management. Fat replacers can be potentially applied in several foods bu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4de85a1c1014870b5ce3645ffc6eaca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sriariyanun, M., Cheng, Y.S., Rattanaporn, K., Yasurin, P., Rodiahwati, W., Sumonsiri, Nutsuda, Panjun, Benjaporn, Naksuk, Supanna, Boonmawat, Sarisara, Mukprasirt, Amornrat, Phasuthan, Pattama
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 2020, Vol. 141, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2004, Vol. 39 Issue 3, p271-276, 6p
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 2002, Vol. 25 Issue 2, p139-154, 16p
Autor:
Sudha George Valavi, K. V. Peter
The world today depends mainly on three crops, viz. rice, wheat and maize to meet more than 50% of dietary energy. Many crops such as jackfruit have the potential to grow well in poor, marginal soils with low inputs and can withstand severe climate o