Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Mujić, Emir"'
Autor:
DŽAFEROVIĆ, Aida1, MUJIĆ, Emir1, ČORBO, Selma2 s.corbo@ppf.unsa.ba, OMANOVIĆ, Halil2, BEGIĆ, Munevera2
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2023, Vol. 69 Issue 1, p67-82. 16p.
Autor:
Mujić Emir, Omanović Halil, Mateo Javier, Pračić Nermin, Vilić Husein, Šahinović Refik, Nedić Drago, Giráldez Francisco Javier, Lorenzo Jose Manuel, Červek Matjaž
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 68, Iss 4, Pp 502-511 (2018)
This research is aimed at determining the impact of supplementing extensively reared lambs with a limited amount of flax seed enriched-concentrate on the fatty acid profile of the lamb meat (omental fat depot). A total of 96 60-day old Pramenka breed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53cf509596d14538af590e4a15889ff4
Autor:
MUJIĆ, EMIR
V diplomski nalogi se lotimo naloge vodenja kvadrokopterja skozi poligon obročev, ki imajo na spodnji strani nameščeno ArUco značko. Prvi korak je modeliranje gibanja letanika s prenosnimi funkcijami, posamezno za vsako prostorno stopnjo premika.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::1a4e52ed7512751b5974c60ebf985034
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=160684&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=160684&dn=
Publikováno v:
Technologica Acta : Scientific/professional journal of chemistry and technology
Volume 15
Issue 1
Volume 15
Issue 1
The subject of this paper is the research of the influence of different ratios of buckwheat, in concentrated feed, on the qualitative values of laying hen eggs. The study was conducted in four groups of laying hens: one control and three experimental
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vilić, Husein, Hasić, Amir, Nikitović, Jelena, Mujić, Emir, Zenunović, Amir, Babić, Toni, Šahinović, Refik
Publikováno v:
Technologica Acta; Jun2022, Vol. 15 Issue 1, p1-5, 5p