Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mujezinovic D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zünd JN; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland., Plüss S; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland., Mujezinovic D; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland., Menzi C; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland.; PharmaBiome AG, 8952 Schlieren, Switzerland., von Bieberstein PR; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland.; PharmaBiome AG, 8952 Schlieren, Switzerland., de Wouters T; PharmaBiome AG, 8952 Schlieren, Switzerland., Lacroix C; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland., Leventhal GE; PharmaBiome AG, 8952 Schlieren, Switzerland., Pugin B; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, Department of Health Sciences and Technology, ETH Zürich, 8092 Zürich, Switzerland.
Publikováno v:
ISME communications [ISME Commun] 2024 Mar 12; Vol. 4 (1), pp. ycae035. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 12 (Print Publication: 2024).