Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mujadžić, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petravić-Tominac, V., Mesihović, A., Mujadžić, S., Lisičar, J., Oros, D., Velić, D., Velić, N., Srečec, S., Zechner-Krpan, V.
INTRODUCTION: Although blackberry wine is a popular fruit wine and traditional product in the continental part of Croatia, the scientific literature on Croatian blackberry wines is scarce and there is no data concerning characterization of wine yeast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::adc2395d252efe294a14e37a69b6e229
https://www.bib.irb.hr/590438
https://www.bib.irb.hr/590438
Autor:
Petravić-Tominac, V., Mesihović, A., Mujadžić, S., Lisičar, J., Oros, D., Darko Velic, Velić, N., Srečec, S., Zechner-Krpan, V., Petrović, Z.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 78
Issue 1
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 78
Issue 1
The aim of this paper was to determine the enological traits of two commercial yeasts (Fermol Rouge® and Fermol Mediterranée®) in a small scale and to evaluate the possibility of their application in commercial production of blackberry wine. Ferme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3641f3a6550d1429db487f379c2dcf2f
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84875667411&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84875667411&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.