Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Muhammad Anjum, Faqir"'
Autor:
Saeed, Muhammad, Muhammad Anjum, Faqir, Rafiq Khan, Moazzam, Issa Khan, Muhammad, Nadeem, Muhammad
Publikováno v:
British Food Journal, 2013, Vol. 115, Issue 8, pp. 1169-1186.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2011-0274
Autor:
Nadeem, Muhammad, Muhammad Anjum, Faqir, Issa Khan, Muhammad, Tehseen, Saima, El‐Ghorab, Ahmed, Iqbal Sultan, Javed
Publikováno v:
British Food Journal, 2013, Vol. 115, Issue 5, pp. 743-755.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070701311331526
Publikováno v:
British Food Journal, 2012, Vol. 114, Issue 4, pp. 544-552.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070701211219559
Publikováno v:
British Food Journal, 2012, Vol. 114, Issue 2, pp. 239-247.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070701211202412
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2010, Vol. 40, Issue 4, pp. 395-402.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651011062041
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2006, Vol. 36, Issue 6, pp. 438-444.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650610712252
Autor:
Muhammad Anjum, Faqir, Issa Khan, Muhammad, Sadiq Butt, Masood, Hussain, Shahzad, Abrar, Muhammad
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2006, Vol. 36, Issue 2, pp. 82-89.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650610652286
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2005, Vol. 35, Issue 3, pp. 163-168.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650510594912
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khalid, Waseem1 (AUTHOR), Arshad, Muhammad Sajid1 (AUTHOR) msajidarshad@gcuf.edu.pk, Jabeen, Ayesha1 (AUTHOR), Muhammad Anjum, Faqir2,3 (AUTHOR), Qaisrani, Tahira Batool4 (AUTHOR), Suleria, Hafiz Ansar Rasul5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2022, Vol. 10 Issue 10, p3203-3218. 16p.