Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Muhammad Anas O"'
Autor:
Meimandipour, A. *, Shuhaimi, M. †, Soleimani, A.F. ‡, Azhar, K. ‡, Hair-Bejo, M. §, Kabeir, B.M. *, Javanmard, A. ‡, Muhammad Anas, O. *, Yazid, A.M. *, 1
Publikováno v:
In Poultry Science 1 March 2010 89(3):470-476
Autor:
Kabeir, B. M., Yazid, A. M., Stephenie, W., Nazrul Hakim, M., Muhammad Anas, O., Shuhaimi, M.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; Jan2008, Vol. 46 Issue 1, p32-37, 6p, 4 Charts
Autor:
MUHAMMAD ANAS OTHAMAN, SHAIFUL ADZNI SHARIFUDIN, AZLINA MANSOR, AINAA ABD KAHAR, KAMARIAH LONG
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 9, Iss 3, Pp 293-302 (2014)
Vinegar is a condiment made from various sugary and starchy materials by alcoholic and subsequent acetic fermentation. Vinegar can be produced via different methods and from various types of raw material. A new alternative substrate for vinegar produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f52651e72dd54bbda155fa8fd3dc2d90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.