Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Muhammad Aadil, Rana"'
Autor:
Singh, Shubam, Bhat, Hina F., Kumar, Sunil, Muhammad Aadil, Rana, Mohan, Maneesha S., Proestos, Charalampos, Bhat, Zuhaib F.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry November 2023 100
Autor:
Lone, Aunzar B., Bhat, Hina F., Kumar, Sunil, Manzoor, Mehnaza, Hassoun, Abdo, Aït-Kaddour, Abderrahmane, Mungure, Tanyaradzwa E., Muhammad Aadil, Rana, Bhat, Zuhaib F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2023 423
Autor:
Irshad, Sana, Muhammad Shahbaz, Hafiz, Nawaz, Asad, Rizwan Khan, Mohammad, Widyanti Harlina, Putri, Muhammad Aadil, Rana, Walayat, Noman, Siddiqui, Shahida Anusha
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science October 2023 35(7)
Autor:
Nawaz, Asad, Irshad, Sana, Ali Khan, Iftikhar, Khalifa, Ibrahim, Walayat, Noman, Muhammad Aadil, Rana, Kumar, Manoj, Wang, Mingfu, Chen, Feng, Cheng, Ka-Wing, Lorenzo, Jose Manuel
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Autor:
Tayyab Rashid, Muhammad, Ahmed Jatoi, Mushtaque, Safdar, Bushra, Wali, Asif, Muhammad Aadil, Rana, Sarpong, Frederick, Ma, Haile
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry November 2020 68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Umair, Muhammad, Jabbar, Saqib, Ayub, Zubaria, Muhammad Aadil, Rana, Abid, Muhammad, Zhang, Jianhao, Liqing, Zhao
Publikováno v:
Food Reviews International; 2022 Suppl, Vol. 38, p789-811, 23p, 6 Diagrams, 3 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gulzar, Nabila, Sameen, Aysha, Muhammad Aadil, Rana, Sahar, Amna, Rafiq, Saima, Huma, Nuzhat, Nadeem, Muhammad, Arshad, Rizwan, Muqadas Saleem, Iqra
Publikováno v:
Foods; Feb2020, Vol. 9 Issue 2, p214, 1p