Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Mugula, J.K"'
Publikováno v:
In Food Control July 2018 89:196-202
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 84(1):1-12
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 83(3):307-318
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 80(3):187-199
Publikováno v:
Tanzania Journal of Agricultural Sciences; Vol 15, No 1 (2016)
Fumonisins are natural contaminants of maize and other cereal crops. They are heat-stable and highly toxigenic metabolites produced by Fusarium spp, of which fumonisin B1 is the most toxic to both humans and animals. The toxin has been linked to oeso
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal; 2021, Vol. 14 Issue 2, p191-200, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mugula, J.K., Lyimo, M.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jul2000, Vol. 51 Issue 4, p269-277. 9p. 1 Diagram, 5 Charts.
Autor:
Mugula, J.K., Lyimo, M.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jul99, Vol. 50 Issue 4, p275-282. 8p. 1 Diagram, 6 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.