Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Mugo, Andrew Njagi"'
Autor:
Mugo, Andrew Njagi, Kobayashi, Jun, Yamasaki, Taiji, Mikami, Bunzo, Ohnishi, Kouhei, Yoshikane, Yu, Yagi, Toshiharu
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics June 2013 1834(6):953-963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
All-enzymatic HPLC method for determination of individual and total contents of vitamin B6 in foods.
Publikováno v:
Food & Nutrition Research; 2012, Vol. 56, p1-N.PAG, 8p, 2 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Nutrition Research; January 2012, Vol. 56 Issue: 1
Autor:
Thi Viet Do H; Faculty of Agriculture and Agricultural Science Program, Graduate School of Integrated Arts and Sciences, Kochi University, Nankoku, Kochi, Japan., Ide Y, Mugo AN, Yagi T
Publikováno v:
Food & nutrition research [Food Nutr Res] 2012; Vol. 56. Date of Electronic Publication: 2012 Apr 02.
Autor:
Yagi T; Faculty of Agriculture, Graduate School of Integrated Arts and Sciences, Kochi University, Nankoku, Kochi, Japan. yagito@kochi-u.ac.jp, Murayama R, Do HT, Ide Y, Mugo AN, Yoshikane Y
Publikováno v:
Journal of nutritional science and vitaminology [J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo)] 2010; Vol. 56 (3), pp. 157-63.