Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Mugampoza, D"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 951, p1-7, 7p
Autor:
Mugampoza, D.1,2, Muyanja, C. M. B. K.3 ckmuyanja@agric.mak.ac.ug, Ogwok, P.2, Serunjogi, M. L.3, Nasinyama, G. W.4
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Mar2011, Vol. 11 Issue 2, p4610-4622. 13p. 2 Charts.
Publikováno v:
Animal Production Research Advances; Vol 5, No 2 (2009)
Different types of indigenous fermented milks are widely consumed in pastoralist communities of Africa, including Uganda. Local processing of milk generally takes place under uncontrolled hygienic conditions. Lee naga a agbora, a locally fermented mi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mugampoza, Diriisa
This study characterised the bacterial flora of a commercially produced Stilton cheese in an effort to determine the contribution of non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) to its aroma profile. A total of 123 microbial strains previously isolated f
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.594723