Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Mueller, Lenise Freitas"'
Autor:
Mueller, Lenise Freitas
Objetivou-se avaliar a influência da condição sexual sobre o desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos Angus x Nelore, terminados em confinamento. Foram utilizados 176 bovinos, com idade média de 20 meses, pertencen
Autor:
Feitosa, Fabieli Loise Braga, Pereira, Angélica Simone Cravo, Mueller, Lenise Freitas, Fonseca, Pablo Augusto de Souza, Braz, Camila U., Amorin, Sabrina, Espigolan, Rafael, Lemos, Marcos Antunes, de Albuquerque, Lucia Galvão, Schenkel, Flavio Schramm, Brito, Luiz Fernando, Stafuzza, Nedenia Bonvino, Baldi, Fernando
Publikováno v:
In Livestock Science March 2021 245
Autor:
Mueller, Lenise Freitas1 (AUTHOR) lelemueller@usp.br, Balieiro, Júlio César Carvalho2 (AUTHOR), Ferrinho, Adrielle Matias1 (AUTHOR), Martins, Taiane da Silva2 (AUTHOR), Silva Corte, Rosana Ruegger Pereira2 (AUTHOR), Amorim, Tamyres Rodrigues1 (AUTHOR), Jesus Mangini Furlan, Joyce2 (AUTHOR), Baldi, Fernando3 (AUTHOR), Pereira, Angélica Simone Cravo2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animal Science Journal. Aug2019, Vol. 90 Issue 8, p1078-1089. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Taiane da Silva, Lemos, Marcos Vinícius Antunes de, Mueller, Lenise Freitas, Baldi, Fernando, Amorim, Tamyres Rodrigues de, Ferrinho, Adrielle Matias, Muñoz, Julian Andres, Fuzikawa, Ingrid Harumi de Souza, Moura, Gabriella Vespe de, Pereira, Jéssica Luana Gemelli and Angélica Simone Cravo
Publikováno v:
Meat Science and Nutrition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=intech______::40b8a8cd6ad83b639fce104319087231
http://www.intechopen.com/articles/show/title/fat-deposition-fatty-acid-composition-and-its-relationship-with-meat-quality-and-human-health
http://www.intechopen.com/articles/show/title/fat-deposition-fatty-acid-composition-and-its-relationship-with-meat-quality-and-human-health
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chiaia, Hermenegildo Lucas Justino, Peripolli, Elisa, de Oliveira Silva, Rafael Medeiros, Feitosa, Fabiele Loise Braga, de Lemos, Marcos Vinícius Antunes, Berton, Mariana Piatto, Olivieri, Bianca Ferreira, Espigolan, Rafael, Tonussi, Rafael Lara, Gordo, Daniel Gustavo Mansan, de Albuquerque, Lucia Galvão, de Oliveira, Henrique Nunes, Ferrinho, Adrielle Mathias, Mueller, Lenise Freitas, Kluska, Sabrina, Tonhati, Humberto, Pereira, Angélica Simone Cravo, Aguilar, Ignacio, Baldi, Fernando
Publikováno v:
Journal of Applied Genetics; Nov2018, Vol. 59 Issue 4, p493-501, 9p