Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Mueller, Katherine E."'
Autor:
Mueller, Katherine E.
The gluten-free diet is becoming increasingly popular as more people are diagnosed with and become aware of celiac disease. However, little is known about the nutritional quality of the diet, especially in terms of grain consumption and the nutrients
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1313516646
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Alcaraz‐Fossoul, Josep, Zapico, Sara C., Dean, Emily R., Mueller, Katherine E., Johnson, Cathy, Roberts, Katherine A.
Publikováno v:
Journal of Forensic Sciences; Mar2021, Vol. 66 Issue 2, p719-736, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calkins, Shelby S., Elledge, Nicole C., Mueller, Katherine E., Marek, Stephen M., Couger, M. B., Elshahed, Mostafa S., Youssef, Noha H.
Publikováno v:
PeerJ; Jan2018, p1-25, 25p
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; Nov1997, Issue 1, p706-711, 6p
Autor:
Mack, Chris A., Mueller, Katherine E., Gardiner, Allen B., Qin, Anwei, Dammel, Ralph R., Koros, William J., Willson, C. Grant
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; Nov1997, Issue 1, p355-362, 8p
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; Nov1997, Issue 1, p871-878, 8p