Zobrazeno 1 - 10
of 554
pro vyhledávání: '"Mucin type"'
Publikováno v:
Shanghai Jiaotong Daxue xuebao. Yixue ban, Vol 44, Iss 11, Pp 1460-1465 (2024)
Mucin-type O-glycosylation is one of the most common post-translational modifications in proteins, capable of altering protein conformation and biological functions. It plays a crucial role in biological processes such as cell signaling, cell adhesio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e05c69aaebb344afaa7085f50054690a
Autor:
Joseph J. Barchi, Caitlin N. Strain
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2023)
A variety of glycan structures cover the surface of all cells and are involved in myriad biological processes, including but not limited to, cell adhesion and communication, protein quality control, signal transduction and metabolism, while also bein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/946f7c8007a3428697b7c95860b72394
Autor:
Kirk Bergstrom, Lijun Xia
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 14, Iss 1 (2022)
Over the past two decades, our appreciation of the gut mucus has moved from a static lubricant to a dynamic and essential component of the gut ecosystem that not only mediates the interface between host tissues and vast microbiota, but regulates how
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb6498562db64f9eb18fa8ab5885d12c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazuyoshi Itoh, Shoko Nishihara
Publikováno v:
Frontiers in Neuroanatomy, Vol 15 (2021)
Mucin-type O-glycosylation, a predominant type of O-glycosylation, is an evolutionarily conserved posttranslational modification in animals. Mucin-type O-glycans are often found on mucins in the mucous membranes of the digestive tract. These glycan s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db67f63866794dc8bbcb0dee048dddad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cells, Vol 11, Iss 22, p 3666 (2022)
Glycosylation is a common post-translational modification process of proteins. Mucin-type O-glycosylation is an O-glycosylation that starts from protein serine/threonine residues. Normally, it is involved in the normal development and differentiation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9f65d48d86e403b8e34f08d0dae7803
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Israel A. Ramírez-Alanis, Justin B. Renaud, Silverio García-Lara, Rima Menassa, Guy A. Cardineau
Publikováno v:
Plant Methods, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2018)
Abstract Background Expression of economically relevant proteins in alternative expression platforms, especially plant expression platforms, has gained significant interest in recent years. A special interest in working with plants as bioreactors for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8be9a06de8f244ef8a0e309c178e6361