Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Muñoz, Marcela P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McCartney, Nathaniel B., Ahumada, M. Isabel, Muñoz, Marcela P., Rosales, I. Marlene, Fierro, Angélica M., Chorbadjian, Rodrigo A.
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria, Volume: 46, Issue: 2, Pages: 125-136, Published: AUG 2019
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) produces bitter-tasting triterpene saponins that must be removed prior to consumption, significantly adding to production costs. Breeders have therefore prioritized the development of low-saponin “sweet” cultiva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::2f9ad8e3fb5fb03835a087c80425c07f
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125&lng=en&tlng=en
Autor:
McCartney,Nathaniel B., Ahumada,M. Isabel, Muñoz,Marcela P., Rosales,I. Marlene, Fierro,Angélica M., Chorbadjian,Rodrigo A.
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria v.46 n.2 2019
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) produces bitter-tasting triterpene saponins that must be removed prior to consumption, significantly adding to production costs. Breeders have therefore prioritized the development of low-saponin “sweet” cultiva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2f9ad8e3fb5fb03835a087c80425c07f
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125