Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Mu, Shuaicheng"'
Autor:
Ge, Yuanyuan, Yu, Xuejian, Zhao, Xiaoxin, Liu, Chong, Li, Ting, Mu, Shuaicheng, Zhang, Lu, Chen, Zhuoran, Zhang, Zhe, Song, Zhiquan, Zhao, Hongfei, Yao, Su *, Zhang, Bolin *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2024 107(1):123-140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Qiyu, Yin, Shijiao, Ma, Yue, Song, Min, Song, Yingjie, Mu, Shuaicheng, Li, Yunsong, Liu, Xiaohui, Ren, Yunjuan, Gao, Chen, Chen, Shaolin, Liesche, Johannes
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2020 Mar . 117(11), 6223-6230.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26929389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guo L; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Ze X; Microbiome Research and Application Center, BYHEALTH Institute of Nutrition & Health, Guangzhou, China., Jiao Y; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Song C; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Zhao X; Microbiome Research and Application Center, BYHEALTH Institute of Nutrition & Health, Guangzhou, China., Song Z; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Mu S; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Liu Y; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Ge Y; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Jing Y; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China., Yao S; China Center of Industrial Culture Collection, China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Co., LTD., Beijing, China.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2024 Aug 07; Vol. 15, pp. 1456274. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 07 (Print Publication: 2024).