Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Mu, Qingshuang"'
Publikováno v:
In Journal of Psychiatric Research August 2024 176:33-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mu, Qingshuang1 (AUTHOR), Kang, Zhilong1 (AUTHOR), Guo, Yanju1 (AUTHOR) guoyanju@hebut.edu.cn, Chen, Lei2 (AUTHOR), Wang, Shenyi1 (AUTHOR), Zhao, Yuchen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2021, Vol. 24 Issue 1, p1705-1721. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 1705-1721 (2021)
The hyperspectral image is a three-dimensional (3D) hypercube with spectral and spatial continuity. Traditional hyperspectral imaging (HSI) processing mainly focuses on spectral information. However, this paper proposed a new hybrid convolutional neu
Autor:
Zhao, Yuchen, Kang, Zhilong, Chen, Lei, Guo, Yanju, Mu, Qingshuang, Wang, Shenyi, Zhao, Bingjie, Feng, Changzhou
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2023, Vol. 17 Issue 1, p289-305, 17p