Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Mu, Dong Dong"'
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 196
Autor:
Wang, Zi-Jun, Xu, Jing-Jing, Ji, Fu-Yun, Luo, Shui-Zhong, Li, Xing-Jiang, Mu, Dong-Dong, Jiang, Shao-Tong, Zheng, Zhi
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2022 395
Autor:
Luo, Shui-Zhong, Hu, Xiang-Fang, Jia, Yong-Jing, Pan, Li-Hua, Zheng, Zhi, Zhao, Yan-Yan, Mu, Dong-Dong, Zhong, Xi-Yang, Jiang, Shao-Tong
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2019 95:76-87
Autor:
Qin, Xin-Sheng, Sun, Qiao-Qiao, Zhao, Yan-Yan, Zhong, Xi-Yang, Mu, Dong-Dong, Jiang, Shao-Tong, Luo, Shui-Zhong, Zheng, Zhi
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry November 2017 39:137-143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang Wei, Li Xingjiang, Wu Xuefeng, Li Chuan-Yun, Zheng Zhi, Jiang Shao-tong, Mu Dong-dong, Pu Shun-Chang, Wang Qiao-yun, Wang Hua-lin
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. 18:63-69
Sufu is usually prepared by single-fungus fermentation with Mucor racemosus or Rhizopus oryzae. The quality of sufu fermented by different strains tends to differ. In this study, mixed fermentation (using M. racemosus and R. oryzae) and single-fungus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.