Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Mrosso H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Evolutionary Biology; 2011, Vol. 2011, p1-12, 12p, 1 Diagram, 2 Charts, 3 Graphs, 1 Map
Autor:
Mrosso, H. T., Kicheleri, R. P., Kashaigili, J. J., Munishi, P. K. T., Kadigi, R. M., Mgeni, C. P., Michael Kimaro
Publikováno v:
University of Groningen
Tanzania Journal of Forestry and Nature Conservation, 91(2), 106-119
Tanzania Journal of Forestry and Nature Conservation; Vol. 91 No. 2 (2022); 106-119
Tanzania Journal of Forestry and Nature Conservation, 91(2), 106-119
Tanzania Journal of Forestry and Nature Conservation; Vol. 91 No. 2 (2022); 106-119
Throughout the world, millions of wild species and products are illegally collected, used, traded and exported. Tanzania's Ruaha landscape is considered a critical area for biodiversity, as well as an area where poaching exists. Despite the area bein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::51e5eec577b96aee256eb88aa5a034a6
https://research.rug.nl/en/publications/d4cec4f5-3d91-4782-afd0-b9b319121ea0
https://research.rug.nl/en/publications/d4cec4f5-3d91-4782-afd0-b9b319121ea0
Autor:
Mhinzi, G. S., Mrosso, H. D. J.
Publikováno v:
Food Chemistry; 1995, Vol. 54 Issue: 3 p261-261, 1p