Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Mozolewski, P."'
Autor:
Bobek, Szymon, Korycińska, Paloma, Krakowska, Monika, Mozolewski, Maciej, Rak, Dorota, Zych, Magdalena, Wójcik, Magdalena, Nalepa, Grzegorz J.
This paper introduces a dataset that is the result of a user study on the comprehensibility of explainable artificial intelligence (XAI) algorithms. The study participants were recruited from 149 candidates to form three groups representing experts i
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2411.02419
User-centric evaluation of explainability of AI with and for humans: a comprehensive empirical study
Autor:
Bobek, Szymon, Korycińska, Paloma, Krakowska, Monika, Mozolewski, Maciej, Rak, Dorota, Zych, Magdalena, Wójcik, Magdalena, Nalepa, Grzegorz J.
This study is located in the Human-Centered Artificial Intelligence (HCAI) and focuses on the results of a user-centered assessment of commonly used eXplainable Artificial Intelligence (XAI) algorithms, specifically investigating how humans understan
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2410.15952
Autor:
Joanna Morcinek-Orłowska, Beata Walter, Raphaël Forquet, Dominik Cysewski, Maxime Carlier, Michał Mozolewski, Sam Meyer, Monika Glinkowska
Publikováno v:
Scientific Data, Vol 10, Iss 1, Pp 1-15 (2023)
Abstract In this work we analyzed protein-protein interactions (PPIs) formed by E. coli replication proteins under three disparate bacterial growth conditions. The chosen conditions corresponded to fast exponential growth, slow exponential growth and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da0ee108ba684d0892b4d672a7d66c82
Autor:
Małgorzata Kurkowiak, Sarah Fletcher, Alison Daniels, Paweł Mozolewski, Domenico Alessandro Silvestris, Ewelina Król, Natalia Marek-Trzonkowska, Ted Hupp, Christine Tait-Burkard
Publikováno v:
iScience, Vol 26, Iss 11, Pp 108031- (2023)
Summary: The SARS-CoV-2 pandemic was defined by the emergence of new variants formed through virus mutation originating from random errors not corrected by viral proofreading and/or the host antiviral response introducing mutations into the viral gen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96e6a4a0653448ff93e4d1d0e6bd2996
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 8, p 3508 (2024)
This study was conducted to compare the quality characteristics of White Kołuda goose breast muscle products, heated using the sous vide (SV) and the convection–steam oven (OV) methods. The qualitative analysis included instrumental evaluation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea3f44e4d6bd459fa9cc2ab76f96fa71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.