Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Moyo, Mukani"'
Autor:
Nakatumba-Nabende, Joyce, Babirye, Claire, Tusubira, Jeremy Francis, Mutegeki, Henry, Nabiryo, Ann Lisa, Murindanyi, Sudi, Katumba, Andrew, Nantongo, Judith, Sserunkuma, Edwin, Nakitto, Mariam, Ssali, Reuben, Makunde, Godwill, Moyo, Mukani, Campos, Hugo
Publikováno v:
In Smart Agricultural Technology October 2023 5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moyo, Mukani
Thesis (MSc)--University of Stellenbosch, 2011.
ENGLISH ABSTRACT: Plants are constantly exposed to biotic and abiotic stress inducing factors that threaten their existence. Biotic factors such as pathogens are the cause of huge yield losses to c
ENGLISH ABSTRACT: Plants are constantly exposed to biotic and abiotic stress inducing factors that threaten their existence. Biotic factors such as pathogens are the cause of huge yield losses to c
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019.1/6825
Autor:
Nakitto, Mariam, Ssali, Reuben T, Johanningsmeier, Suzanne D, Moyo, Mukani, de Kock, Henriette, Berget, Ingunn, Okello, Julius J, Mayanja, Sarah, Tinyiro, Samuel Edgar, Mendes, Thiago, Benard, Yada, Chelengat, Doreen, Osaru, Florence, Bugaud, Christophe
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4615-4625, 11p
Autor:
Nantongo, Judith Ssali, Tinyiro, Samuel Edgar, Nakitto, Mariam, Serunkuma, Edwin, Namugga, Prossy, Ayetigbo, Oluwatoyin, Mayanja, Sarah, Moyo, Mukani, Ssali, Reuben, Mendes, Thiago
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4606-4614, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mkabili Mwakamu Laura, Ooko Abong George, Wandayi Okoth Michael, Moyo Mukani, Mwaura Lucy, Malavi Derick, Muzhingi Tawanda
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 16:226-240
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.