Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Mousley, Carl J."'
Publikováno v:
In Advances in Biological Regulation November 2024
Autor:
Stevens, Kofi L. P., Black, Amy L., Wells, Kelsi M., Yeo, K. Y. Benjamin, Steuart, Robert F. L., Stirling, Colin J., Schulz, Benjamin L., Mousley, Carl J.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2017 Nov . 114(47), 12489-12494.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26485599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Witham, Christopher M., Paxman, Aleshanee L., Baklous, Lamprini, Steuart, Robert F. L., Schulz, Benjamin L., Mousley, Carl J.
Publikováno v:
PLoS Genetics; 8/30/2021, Vol. 17 Issue 8, p1-19, 19p
Autor:
Coorey, Ranil, Ng, Denise Sze Hu, Jayamanne, Vijith S., Buys, Elna M., Munyard, Steve, Mousley, Carl J., Njage, Patrick Murigu Kamau, Dykes, Gary A.
Publikováno v:
Coorey, R, Ng, D S H, Jayamanne, V S, Buys, E M, Munyard, S, Mousley, C J, Njage, P M K & Dykes, G A 2018, ' The Impact of Cooling Rate on the Safety of Food Products as Affected by Food Containers ', Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, vol. 17, no. 4, pp. 827-840 . https://doi.org/10.1111/1541-4337.12357
In recent decades, the demand for ready‐to‐eat (RTE) food items prepared by the food catering sector has increased together with the value of cook‐serve, cook‐chill, and cook‐freeze food products. The technologies by which foods are cooked,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::86b01bb1dc0c159e89d0aaf809b934de
https://orbit.dtu.dk/en/publications/a5992265-64dc-4be7-adcf-dc4e0830f166
https://orbit.dtu.dk/en/publications/a5992265-64dc-4be7-adcf-dc4e0830f166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.