Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mousavi Mele M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hassanpour Ardekanizadeh N; Torbat Jam Faculty of Medical Sciences, Torbat Jam, Iran., Mousavi Mele M; Department of nutrition, University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Mohammadi S; Health Department, Zanjan University of Medical Sciences, Zanjan, Iran., Shekari S; Department of Nutrition, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran., Zeinalabedini M; Department of Community Nutrition, Tehran University of Medical Sciences (TUMS), Tehran, The Islamic Republic of Iran., Masoumvand M; Department of Nutrition, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran., Mousavi Shalmani SH; Guilan University of Medical Sciences, Rasht, Iran., Askarpour SA; Division of Food Safety and Hygiene, Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Gholamalizadeh M; Cancer Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Vahid F; Population Health Department, Nutrition and Health Research Group, Luxembourg Institute of Health, Strassen, Luxembourg doaei@gums.ac.ir Farhad321@yahoo.com., Doaei S; Department of Community Nutrition, School of Nutrition and Food Sciences, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran doaei@gums.ac.ir Farhad321@yahoo.com.
Publikováno v:
BMJ open gastroenterology [BMJ Open Gastroenterol] 2023 Dec 02; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 02.