Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Mourgues Fabienne"'
Autor:
Almeida, João R.M., D’Amico, Eleonora, Preuss, Anja, Carbone, Fabrizio, de Vos, C.H. Ric, Deiml, Bettina, Mourgues, Fabienne, Perrotta, Gaetano, Fischer, Thilo C., Bovy, Arnaud G., Martens, Stefan, Rosati, Carlo
Publikováno v:
In Archives of Biochemistry and Biophysics 2007 465(1):61-71
Autor:
Moffatt, Christine, Aubeeluck, Aimee, Stasi, Elodie, Macsweeney, Meadbh, Mourgues, Fabienne, Lapointe, Chantal, Mestre, Sandrine
Background: The aim of this study was to explore the professional experience of caring for children and adolescents with lymphedema and to explore the way in which they understand and implement self-management strategies and the influence of their ow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::e05dd5b7582bff802e45199bb5e97725
Autor:
Tartarini Stefano, Liverani Alessandro, Giuliano Giovanni, Turcsi Erika, Horváth Györgyi, Mourgues Fabienne, Bar Einat, Brandi Federica, Lewinsohn Efraim, Rosati Carlo
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 11, Iss 1, p 24 (2011)
Abstract Background Carotenoids are plant metabolites which are not only essential in photosynthesis but also important quality factors in determining the pigmentation and aroma of flowers and fruits. To investigate the regulation of carotenoid metab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66878dd899c047abaa14ab21c201bf1c
Autor:
Pizzichini Daniele, Mourgues Fabienne, Tavazza Raffaela, Welsch Ralf, Diretto Gianfranco, Beyer Peter, Giuliano Giovanni
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 7, Iss 1, p 11 (2007)
Abstract Background Beta-carotene is the main dietary precursor of vitamin A. Potato tubers contain low levels of carotenoids, composed mainly of the xanthophylls lutein (in the beta-epsilon branch) and violaxanthin (in the beta-beta branch). None of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f61a1c81a28a417cbe1a004b3c59662f
Autor:
Papacchioli Velia, Mourgues Fabienne, Pizzichini Daniele, Welsch Ralf, Tavazza Raffaela, Diretto Gianfranco, Beyer Peter, Giuliano Giovanni
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 6, Iss 1, p 13 (2006)
Abstract Background Potato is a major staple food, and modification of its provitamin content is a possible means for alleviating nutritional deficiencies. beta-carotene is the main dietary precursor of vitamin A. Potato tubers contain low levels of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f6a1c7e39da43709709201ac21c0674
Autor:
Carbone, Fabrizio1, Mourgues, Fabienne1, Perrotta, Gaetano1, Rosati, Carlo1 carlo.rosati@trisaia.enea.it
Publikováno v:
Biofactors. 2008, Vol. 34 Issue 1, p23-36. 14p. 1 Diagram.
Autor:
Carbone, Fabrizio1, Mourgues, Fabienne1, Biasioli, Franco2, Gasperi, Flavia2, Märk, Tilmann D.3, Rosati, Carlo1, Perrotta, Gaetano1 gaetano.perrotta@trisaia.enea.it
Publikováno v:
Molecular Breeding. Sep2006, Vol. 18 Issue 2, p127-142. 16p. 3 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.