Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Moura SL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Moura SL; Federal Institute of Education, Science and Technology of the Southeast of Minas Gerais-Campus Barbacena-IF Sudeste MG, Barbacena, MG, 36.205-018, Brazil., Gomes BGR; Federal Institute of Education, Science and Technology of the Southeast of Minas Gerais-Campus Barbacena-IF Sudeste MG, Barbacena, MG, 36.205-018, Brazil., Guilarducci MJ; School of Public Health, University of São Paulo-FSP/USP, São Paulo, SP, 01.246-904, Brazil., Coelho OGL; Federal University of Viçosa-Campus Viçosa-UFV, Viçosa, MG, 36.570-900, Brazil., Guimarães NS; Department of Nutrition, Federal University of Minas Gerais School of Nursing, Belo Horizonte, MG, 30.130-100, Brazil., Gomes JMG; Federal Institute of Education, Science and Technology of the Southeast of Minas Gerais-Campus Barbacena-IF Sudeste MG, Barbacena, MG, 36.205-018, Brazil.
Publikováno v:
Nutrition reviews [Nutr Rev] 2024 Jun 25. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 25.
Autor:
Pallares-Rusiñol A; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra 08193, Spain.; Biosensing and Bioanalysis Group, Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra 08193, Spain., Moura SL; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra 08193, Spain., Martí M; Biosensing and Bioanalysis Group, Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra 08193, Spain., Pividori MI; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra 08193, Spain.; Biosensing and Bioanalysis Group, Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra 08193, Spain.
Publikováno v:
Analytical chemistry [Anal Chem] 2023 Jan 31; Vol. 95 (4), pp. 2487-2495. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 22.
Autor:
Pallares-Rusiñol A; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain., Bernuz M; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain., Moura SL; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain., Fernández-Senac C; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain., Rossi R; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain., Martí M; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain., Pividori MI; Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, Spain. Electronic address: isabel.pividori@uab.cat.
Publikováno v:
Advances in clinical chemistry [Adv Clin Chem] 2023; Vol. 112, pp. 69-117. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 20.
Autor:
Moura SL; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, 08193, Bellaterra, Spain., Pallarès-Rusiñol A; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, 08193, Bellaterra, Spain; Biosensing and Bioanalysis Group, Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, 08193, Spain., Sappia L; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, 08193, Bellaterra, Spain., Martí M; Biosensing and Bioanalysis Group, Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, 08193, Spain., Pividori MI; Grup de Sensors i Biosensors, Departament de Química, Universitat Autònoma de Barcelona, 08193, Bellaterra, Spain; Biosensing and Bioanalysis Group, Institute of Biotechnology and Biomedicine, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, 08193, Spain. Electronic address: isabel.pividori@uab.cat.
Publikováno v:
Biosensors & bioelectronics [Biosens Bioelectron] 2022 Feb 15; Vol. 198, pp. 113826. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 23.