Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Moura, Nelci A."'
Autor:
Sarmiento-Machado, Luis Manuel a, ⁎, Amadeu, Simone Oliveira b, de Moura, Nelci Antunes c, Azevedo, Luciana d, Barbisan, Luis Fernando c, ⁎
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Autor:
Balthazar, Celso F., de Moura, Nelci A., Romualdo, Guilherme R., Rocha, Ramon S., Pimentel, Tatiana C., Esmerino, Erick A., Freitas, Mônica Q., Santillo, Antonella, Silva, Marcia Cristina, Barbisan, Luis F., Cruz, Adriano G., Albenzio, Marzia *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2021 104(7):7406-7414
Autor:
de Moura, Nelci A., Caetano, Brunno F.R., Bidinotto, Lucas T., Rodrigues, Maria A.M., Barbisan, Luis F.
Publikováno v:
In Mutation Research - Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis October 2019 846
Autor:
de Moura, Nelci A., Caetano, Brunno F.R., de Moraes, Leonardo N., Carvalho, Robson F., Rodrigues, Maria A.M., Barbisan, Luis F.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology February 2018 112:11-18
Autor:
Caetano, Brunno Felipe Ramos, Tablas, Mariana Baptista, Pereira, Natália Elias Ferreira, de Moura, Nelci Antunes, Carvalho, Robson Francisco, Rodrigues, Maria Aparecida Marchesan, Barbisan, Luis Fernando
Publikováno v:
In Toxicology and Applied Pharmacology 1 January 2018 338:93-102
Autor:
da Silva Almeida, Ana Paula, Avi, Camilla Martins, Barbisan, Luís Fernando, de Moura, Nelci Antunes, Caetano, Brunno Felipe Ramos, Romualdo, Guilherme Ribeiro, Sivieri, Kátia
Publikováno v:
In Food Research International August 2015 74:48-54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Moura, Nelci A., Caetano, Brunno F.R., Sivieri, Kátia, Urbano, Luis H., Cabello, Claudio, Rodrigues, Maria A.M., Barbisan, Luis F.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2012 50(8):2902-2910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Altieri, Marcelo Augusto, Sarmiento-Machado, Luis Manuel, Romualdo, Guilherme Ribeiro, de Moura, Nelci Antunes, Barbisan, Luís Fernando
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Mar2023, Vol. 78 Issue 1, p93-99, 7p