Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Moumnassi, Sara"'
Autor:
Bentouhami, Nour Eddine, Asehraou, Abdeslam, Mechri, Sondes, Hasnaoui, Ismail, Moumnassi, Sara, Idrissi Yahyaoui, Meryem, Brahmi, Fatima, Taibi, Mohamed, Bellaouchi, Reda, Abousalham, Abdelkarim, Firdaous, Loubna, Saalaoui, Ennouamane, Jaouadi, Bassem
Publikováno v:
In Process Biochemistry October 2024 145:63-73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abouloifa, Houssam, Gaamouche, Sara, Ghabbour, Nabil, Hasnaoui, Ismail, Moumnassi, Sara, Bentouhami, Noureddine, Yahyaoui, Meryem Idrissi, Bellaouchi, Reda, Rokni, Yahya, Karboune, Salwa, Saalaoui, Ennouamane, Asehraou, Abdeslam
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Aug2024, Vol. 18 Issue 8, p7044-7051, 8p
Autor:
Mechri, Sondes, Jabeur, Fadoua, Bessadok, Boutheina, Moumnassi, Sara, Idrissi Yahyaoui, Meryem, Mannani, Nysrine, Asehraou, Abdeslam, Mensi, Fethi, Vita, Stefano, D'Amore, Paolo, Di Bella, Calogero, Lo Monaco, Daniela, Abousalham, Abdelkarim, Sadok, Saloua, Le Roes-Hill, Marilize, Jaouadi, Bassem
Publikováno v:
Environmental Science & Pollution Research; Jul2024, Vol. 31 Issue 32, p45217-45233, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abouloifa, Houssam, Gaamouche, Sara, Ghabbour, Nabil, Hasnaoui, Ismail, Moumnassi, Sara, Bentouhami, Noureddine, Yahyaoui, Meryem Idrissi, Bellaouchi, Reda, Rokni, Yahya, Karboune, Salwa, Saalaoui, Ennouamane, Asehraou, Abdeslam
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-8, 8p
Autor:
Abouloifa H; Research Unit of Microbiology, Biomolecules and Biotechnology, Laboratory of Chemistry-Physics and Biotechnology of Molecules and Materials, Faculty of Sciences and Techniques, Mohammedia, Hassan II University of Casablanca, 28806, Mohammedia, Morocco. houssam.abouloifa@gmail.com.; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco. houssam.abouloifa@gmail.com., Gaamouche S; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco., Idrissi Yahyaoui M; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco., Moumnassi S; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco., Hasnaoui I; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco., Bellaouchi R; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco., Rokni Y; Research Unit Bioprocess and Biointerfaces, Laboratory of Industrial Engineering and Surface Engineering, National School of Applied Sciences, Sultan Moulay Slimane University, Mghila, 23000, Beni Mellal, Morocco., Ghabbour N; Laboratory of Natural Resources and Environment, Polydisciplinary Faculty of Taza, Sidi Mohamed Ben Abdellah University, B. P 1223, Taza, Morocco., Saalaoui E; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco., Asehraou A; Laboratory of Bioresource, Biotechnology, Ethnopharmacology and Health, Faculty of Sciences, Mohammed Premier University, 60 000, Oujda, Morocco.
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2023 Oct 03; Vol. 39 (12), pp. 327. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 03.