Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Moulti-Mati Farida"'
Autor:
Pierre, Guillaume, Salah, Rym, Gardarin, Christine, Traikia, Mounir, Petit, Emmanuel, Delort, Anne-Marie, Mameri, Nabil, Moulti-Mati, Farida, Michaud, Philippe
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules September 2013 60:383-392
Autor:
Naouel Eddaikra, Denis Sereno, B. Oury, Khatima Ait-Oudhia, Zoubir Harrat, Moulti-Mati Farida
Publikováno v:
Open Journal of Tropical Medicine. 1:024-032
Algeria is one of the most endemic countries for cutaneous and visceral forms of leishmaniosis. Strikingly, with more than 21,000 annual cases of cutaneous leishmaniosis recorded in 2010, the disease has a major public health impact.
Autor:
Eddaikra, Naouel, Ait-Oudhia, Khatima, Kherrachi, Ihcen, Oury, Bruno, Moulti-Mati, Farida, Benikhlef, Razika, Harrat, Zoubir, Sereno, Denis
Publikováno v:
PLoS Neglected Tropical Diseases
PLoS Neglected Tropical Diseases, Public Library of Science, 2018, 12 (3), pp.e0006310. ⟨10.1371/journal.pntd.0006310⟩
PLoS Neglected Tropical Diseases, Vol 12, Iss 3, p e0006310 (2018)
PLoS Neglected Tropical Diseases, 2018, 12 (3), pp.e0006310. ⟨10.1371/journal.pntd.0006310⟩
PLoS Neglected Tropical Diseases, Public Library of Science, 2018, 12 (3), pp.e0006310. ⟨10.1371/journal.pntd.0006310⟩
PLoS Neglected Tropical Diseases, Vol 12, Iss 3, p e0006310 (2018)
PLoS Neglected Tropical Diseases, 2018, 12 (3), pp.e0006310. ⟨10.1371/journal.pntd.0006310⟩
Background In Algeria, the treatment of visceral and cutaneous leishmanioses (VL and CL) has been and continues to be based on antimony-containing drugs. It is suspected that high drug selective pressure might favor the emergence of chemoresistant pa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::2fa49db50547c70439d4b27c07b7ae27
https://hal.umontpellier.fr/hal-02872167/file/journal.pntd.0006310.pdf
https://hal.umontpellier.fr/hal-02872167/file/journal.pntd.0006310.pdf
Autor:
Si Ahmed Saliha, Moulti-Mati Farida, Saliha Laleye, Louis Codjo Senoussi Chahra, Boudjenah Haroun, Mati Abderrahma
Publikováno v:
American Journal of Food Technology. 7:409-419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.