Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"Moujahed, N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouden, Faten, Garali, G., Fendri, M., Ben Rehouma, M., Moujahed, N., Chaouech, N., Mghirbi, A., Ben Said, H., Mechergui, N., Ladhari, N., Youssef, I.
Publikováno v:
In Archives des Maladies Professionnelles et de l'Environnement April 2023 84(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 19, Iss 1, Pp 15-20 (2001)
Important quantifies of crops residues and by-products are yearly available in North African countries. This paper presents the screening of the most important by-products in Tunisia, their nutritional characteristics and the appropriate strategies t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bc2f42133a14060a2f48d09fca1e570
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 18, Iss 2, Pp 68-73 (2000)
Important quantities of crop residues and by-products are yearly available in North African countries. This paper presents the screening of the most important by-products in Tunisia, their nutritional characteristics and the appropriate strategies to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2620c9c1b7c4c778be6df5929a130d4
Autor:
Aïssa, A., Mustapha, C. Ben, Alvir, M. R., Ayed, M. Hadj, Znaïdi, I. E. A., Moujahed, N., Kraiem, K.
Publikováno v:
Agricultural Science Digest; Jun2021, Vol. 41 Issue 2, p295-300, 6p
Publikováno v:
In Small Ruminant Research 2005 56(1):65-73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science, Volume: 48, Issue: 2, Pages: 253-260, Published: 2018
South African Journal of Animal Science; Vol 48, No 2 (2018); 253-260
South African Journal of Animal Science; Vol 48, No 2 (2018); 253-260
The current study aimed to evaluate the effect of increasing doses of garlic powder (GaP) on in vitro fermentation characteristics. Two successive 24-hour incubations were run, and gas production was measured at the end of each incubation period. Liq
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::63916e660c9d325cae869b43b716db83
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0375-15892018000200006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0375-15892018000200006&lng=en&tlng=en