Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Motzer, Dominik"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Streule S; ZHAW Zurich University of Applied Sciences, Institute of Food and Beverage Innovation, Food Biotechnology Research Group, 8820 Wädenswil, Switzerland., Freimüller Leischtfeld S; ZHAW Zurich University of Applied Sciences, Institute of Food and Beverage Innovation, Food Biotechnology Research Group, 8820 Wädenswil, Switzerland., Galler M; Lindt & Sprüngli, Seestrasse 204, 8802 Kilchberg, Switzerland., Motzer D; ZHAW Zurich University of Applied Sciences, Institute of Food and Beverage Innovation, Food Biotechnology Research Group, 8820 Wädenswil, Switzerland., Poulose-Züst M; ZHAW Zurich University of Applied Sciences, Institute of Food and Beverage Innovation, Food Biotechnology Research Group, 8820 Wädenswil, Switzerland., Miescher Schwenninger S; ZHAW Zurich University of Applied Sciences, Institute of Food and Beverage Innovation, Food Biotechnology Research Group, 8820 Wädenswil, Switzerland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 30; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 30.