Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Mottram, D.S."'
Autor:
Meynier, Anne, Mottram, D.S.
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 1995, 52, pp.361-366
Food Chemistry (52), 361-366. (1995)
Food Chemistry, Elsevier, 1995, 52, pp.361-366
Food Chemistry (52), 361-366. (1995)
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::672a7bde8c38ab09be6c73613b8920a1
https://hal.inrae.fr/hal-02712276/document
https://hal.inrae.fr/hal-02712276/document
Autor:
Meynier, Anne, Mottram, D.S.
Publikováno v:
38. International Congress of Meat Science and Technology
38. International Congress of Meat Science and Technology, Aug 1992, Clermont-Ferrand, France
38. International Congress of Meat Science and Technology, Aug 1992, Clermont-Ferrand, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::43ae70d684d65c5c97aee77028daf485
https://hal.inrae.fr/hal-02777569
https://hal.inrae.fr/hal-02777569
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Applied Biology; Mar2014, Vol. 164 Issue 2, p286-300, 15p
Publikováno v:
Annals of Applied Biology; Jan2011, Vol. 158 Issue 1, p1-25, 25p
Autor:
Mottram, D.S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2012 133(4):1305-1306
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; July 1998, Vol. 28 Issue: 1 p97-106, 10p
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; January 1997, Vol. 25 Issue: 1 p57-63, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.