Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Motoyama, Yasuo"'
Autor:
Oomuro, Mayu 1, ∗, Watanabe, Daisuke 2, Sugimoto, Yukiko 2, Kato, Taku 1, Motoyama, Yasuo 1, Watanabe, Tetsuya 1, Takagi, Hiroshi 2
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2018 126(6):736-741
Defective quiescence entry promotes the fermentation performance of bottom-fermenting brewer's yeast
Autor:
Oomuro, Mayu 1, ∗, Kato, Taku 1, Zhou, Yan 2, Watanabe, Daisuke 2, Motoyama, Yasuo 1, Yamagishi, Hiromi 3, Akao, Takeshi 2, Aizawa, Masayuki 1
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering November 2016 122(5):577-582
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asano, Shizuka 1, Iijima, Kazumaru 1, Suzuki, Koji 1, ⁎, Motoyama, Yasuo 2, Ogata, Tomoo 1, Kitagawa, Yasushi 1
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2009 108(2):124-129
Autor:
Oomuro, Mayu1 (AUTHOR) mayu.oomuro@asahibeer.co.jp, Motoyama, Yasuo1 (AUTHOR), Watanabe, Tetsuya1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2019, Vol. 125 Issue 1, p47-52. 6p.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 1, p155-161, 7p
Autor:
Asano, Shizuka a, *, Suzuki, Koji a, Iijima, Kazumaru a, Motoyama, Yasuo b, Kuriyama, Hidetoshi a, Kitagawa, Yasushi a
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2007 104(4):334-338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue: 1 p47-52, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.