Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Motoyama, Yasuo"'
Autor:
Oomuro, Mayu, Watanabe, Daisuke, Sugimoto, Yukiko, Kato, Taku, Motoyama, Yasuo, Watanabe, Tetsuya, Takagi, Hiroshi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2018 126(6):736-741
Defective quiescence entry promotes the fermentation performance of bottom-fermenting brewer's yeast
Autor:
Oomuro, Mayu, Kato, Taku, Zhou, Yan, Watanabe, Daisuke, Motoyama, Yasuo, Yamagishi, Hiromi, Akao, Takeshi, Aizawa, Masayuki
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering November 2016 122(5):577-582
Autor:
Oomuro, Mayu1 (AUTHOR) mayu.oomuro@asahibeer.co.jp, Motoyama, Yasuo1 (AUTHOR), Watanabe, Tetsuya1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2019, Vol. 125 Issue 1, p47-52. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 1, p155-161, 7p
Autor:
Asano, Shizuka, Suzuki, Koji, Iijima, Kazumaru, Motoyama, Yasuo, Kuriyama, Hidetoshi, Kitagawa, Yasushi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2007 104(4):334-338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue: 1 p47-52, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.