Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Motallebi, Abbasali"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Marine Environmental Research June-July 2013 87-88:52-60
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2010, Vol. 40, Issue 2, pp. 193-203.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651011029228
Publikováno v:
Crustaceana, 2007 Feb 01. 80(2), 171-180.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20107794
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Research & Innovation in Food Science & Technology; Sep2022, Vol. 11 Issue 2, p61-74, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seydi, Enayatollah1, Motallebi, Abbasali2, Dastbaz, Maryam1, Dehghan, Sahar1, Salimi, Ahmad1,3, Nazemi, Melika2, Pourahmad, Jalal1 j.pourahmadjaktaji@utoronto.ca
Publikováno v:
Hepatitis Monthly. Dec2015, Vol. 15 Issue 12, p1-12. 12p. 2 Charts, 4 Graphs.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The effects of chitosan (Ch) (Medium molecular weight chitosan) coating combined with natamycin (Ch+ N) on quality of salted kutum (Rutilus frisii kutum) roe (treated with 4% NaCl salt) during refrigerated storage (4±1°C) were studied over a period
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fb362db4b8e2e933c9f5a927c4b8adf8
http://aquaticcommons.org/22162/
http://aquaticcommons.org/22162/