Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Mota, EM"'
Autor:
Lenzi, HL, Romanha, W de S, Santos, RM Zorzenon dos, Rosas, A, Mota, EM, Manso, PPA, Caputo, LFG, Pelajo-Machado, M
Publikováno v:
Memórias do Instituto Oswaldo Cruz, Volume: 101 Supplement 1, Pages: 219-231, Published: OCT 2006
This paper centers on some whole-istic organizational and functional aspects of hepatic Schistosoma mansoni granuloma, which is an extremely complex system. First, it structurally develops a collagenic topology, originated bidirectionally from an inw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::15cc17f5ed4a2d0d55b8f37fdb59d9e1
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0074-02762006000900034&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0074-02762006000900034&lng=en&tlng=en
Autor:
Faria-Pinto, P, Meirelles, MNL, Lenzi, HL, Mota, EM, Penido, MLO, Coelho, PMZ, Vasconcelos, EG
Publikováno v:
Memórias do Instituto Oswaldo Cruz, Volume: 101 Supplement 1, Pages: 359-363, Published: OCT 2006
We have previously showed that Schistosoma mansoni ATP-diphosphohydrolase and Solanum tuberosum potato apyrase share epitopes and the vegetable protein has immunostimulatory properties. Here, it was verified the in situ cross-immunoreactivity between
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::3716f91120dd3469aa4822fe04e967c9
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0074-02762006000900059&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0074-02762006000900059&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Introdução - Os óleos essenciais (OE) e a própolis apresentam propriedades antimicrobianas, o que gera interesse na área de produção de alimentos para substituir conservantes químicos, os quais podem causar danos ao organismo com a sua exposi