Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Mosqueda Melgar, Jonathan"'
Autor:
Mosqueda Melgar, Jonathan
Publikováno v:
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa).
L'aplicació de polsos elèctrics d'alta intensitat de camp (PEAIC) és una nova i innovadora tecnologia no tèrmica de processat mínim que és utilitzada com un procés de preservació alternativa per a sucs de fruites. El tractament de PEAIC és c
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10803/8378
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing April 2012 90(2):205-214
Autor:
RAYBAUDI‐MASSILIA, ROSA M.1 (AUTHOR), MOSQUEDA‐MELGAR, JONATHAN1 (AUTHOR), SOBRINO‐LÓPEZ, ANGEL1 (AUTHOR), SOLIVA‐FORTUNY, ROBERT1 (AUTHOR), MARTÍN‐BELLOSO, OLGA1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. May2009, Vol. 29 Issue 2, p236-252. 17p. 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
RAYBAUDI-MASSILIA, ROSA M.1, MOSQUEDA-MELGAR, JONATHAN1, SOBRINO-LÓPEZ, ANGEL1, MARTIN-BELLOSO, OLGA1 omartin@tecal.udl.es
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Oct2009, Vol. 32 Issue 5, p539-565. 27p. 1 Diagram, 2 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Rosales O., Yolima Beatriz, Raybaudi Massilia, Rosa, Medina, Ana Luisa, Mosqueda Melgar, Jonathan, Tomé, Elisabetta
Entre los compuestos antimicrobianos agregados a las películas para recubrir alimentos, se encuentran aceites esenciales, extractos de plantas y especias, estos han demostrado ser efectivos contra Salmonella, Listeria y S. aureus, pero su utilizaci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::cbab2ce3a9c846c13354523016bc47c0
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/43309
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/43309
Autor:
Rosales O., Yolima Beatriz, Raybaudi Massilia, Rosa, Mosqueda Melgar, Jonathan, Tapia, María Soledad, Tomé, Elisabetta
7-16 yolima@ula.ve, yolibet32@yahoo.com Semestral
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::42a0728cd185ca80e460c2ee948bc025
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/37028
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/37028
Autor:
RAYBAUDI-MASSILIA, ROSA, SUÁREZ, ALÍRICA I., ARVELO, FRANCISCO, ZAMBRANO, ALEXANDRA, SOJO, FELIPE, CALDERÓN-GABALDÓN, MARÍA I., MOSQUEDA-MELGAR, JONATHAN
Publikováno v:
International Journal of Food Studies; Oct2017, Vol. 6, p222-231, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.