Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Moscato Giallo"'
Autor:
Mauro Paolini, Alberto Roncone, Lorenzo Cucinotta, Danilo Sciarrone, Luigi Mondello, Federica Camin, Sergio Moser, Roberto Larcher, Luana Bontempo
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 14, Iss 6, p 710 (2024)
Among the Moscato grapes, Moscato Giallo is a winegrape variety characterised by a high content of free and glycosylated monoterpenoids, which gives wines very intense notes of ripe fruit and flowers. The aromatic bouquet of Moscato Giallo is strongl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b83ac4b46fb94818af8da6f715dafc44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Banović, Laura
U svrhu proizvodnje predikatnih vina na području kontinentalne Hrvatske dio grožđa se tradicionalno ostavlja na trsu nepobran. Međutim, grožđe na trsu izloženo je nepovoljnim okolišnim uvjetima koji utječu na brzo truljenje te napadu ptica i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3999::cf3073cacd31a87dd400c36eb9418585
https://repozitorij.agr.unizg.hr/islandora/object/agr:2864/datastream/PDF
https://repozitorij.agr.unizg.hr/islandora/object/agr:2864/datastream/PDF
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peršić, Martina
Grapevine (Vitis vinifera L.) accessions 'Muscat Blanc', 'Muškat Momjanski' and 'Moscato Giallo' are traditionally cultivated on Istrian peninsula, well-known to consumers of Istrian wines and especially appreciated as highly aromatic, muscat-odour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::da3b839f86d7867448c285860975a2b0
https://www.bib.irb.hr/1037173
https://www.bib.irb.hr/1037173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henrique Pessoa dos Santos, Gilmar Arduino Bettio Marodin, Marcos Botton, Geraldo Chavarria, M. Zart
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
SciELO
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Revista Brasileira de Fruticultura v.31 n.3 2009
Revista brasileira de fruticultura
Sociedade Brasileira de Fruticultura (SBF)
instacron:SBFRU
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 31, Issue: 3, Pages: 725-731, Published: SEP 2009
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
SciELO
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Revista Brasileira de Fruticultura v.31 n.3 2009
Revista brasileira de fruticultura
Sociedade Brasileira de Fruticultura (SBF)
instacron:SBFRU
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 31, Issue: 3, Pages: 725-731, Published: SEP 2009
Submitted by Guilherme Lemeszenski (guilherme@nead.unesp.br) on 2013-08-22T18:48:00Z No. of bitstreams: 1 S0100-29452009000300015.pdf: 466692 bytes, checksum: 2f3c4c106d544d696ec2a2c140005ca1 (MD5) Made available in DSpace on 2013-08-22T18:48:00Z (GM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d889249ee9edf3f88985973555b64974
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/574027
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/574027