Zobrazeno 1 - 10
of 261
pro vyhledávání: '"Moscatello S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baldicchi, A., Farinelli, D., Micheli, M., Di Vaio, C., Moscatello, S., Battistelli, A., Walker, R.P., Famiani, F.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 21 April 2015 186:38-46
Autor:
D’Evoli, L., Moscatello, S., Lucarini, M., Aguzzi, A., Gabrielli, P., Proietti, S., Battistelli, A., Famiani, F., Böhm, V., Lombardi-Boccia, G.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2015 37:25-29
Effect of salt and drought on growth, physiological and biochemical responses of two Tamarix species
Publikováno v:
iForest - Biogeosciences and Forestry, Vol 8, Iss 1, Pp 772-779 (2015)
Tamarix trees are considered of particular interest for afforestation and reforestation of degraded areas prone to salinity and drought. In this study, a comparison of the performance and physiological responses of two species of Tamarix grown in s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04b9a39e9a85453f9abc437e057e857f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Famiani, F., Baldicchi, A., Farinelli, D., Cruz-Castillo, J.G., Marocchi, F., Mastroleo, M., Moscatello, S., Proietti, S., Battistelli, A.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 October 2012 146:124-130
Autor:
Giannino, D., Testone, G., Nicolodi, C., Giorgetti, L., Bellani, L., Gonnella, M., Ciardi, M., Cappuccio, P., Moscatello, S., Battistelli, A., Longo, V.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 4, Pp 337-346 (2020)
In order to assess the quality and performance of bagged broccoli-raab, a recently marketed product, several nutritive parameters were determined in novel hybrid and conventional cultivars at pre- and post-packaging stages in the industrial environme
Autor:
Rivera, C. M., Battistelli, A., Moscatello, S., Proietti, S., Rouphael, Y., Cardarelli, M., Colla, G.
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science, 2006 Jan 01. 71(1), 45-51.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24126238
Publikováno v:
In Journal of Marine Systems 2009 78(4):536-546
Publikováno v:
info:cnr-pdr/source/autori:RUSSO G., PROIETTI S., MOSCATELLO S., LAUTERI M., PISANELLI A./titolo:Supporting the value chain of extra-virgin olive oil: about the reuse for nutritional purposes of wet olive pomace/titolo_volume:/curatori_volume:/editore:/anno:2020
The work provides a process description for the separation and exploitation of a high value by-product from the extra-virgin olive oil (EVOO) mill waste. In particular, the olive pomace is a by-product that can potentially improve the EVOO value chai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0f7719b12634c62f5f6472070aabcbf8
https://publications.cnr.it/doc/424253
https://publications.cnr.it/doc/424253