Zobrazeno 1 - 10
of 257
pro vyhledávání: '"Moscatello, S."'
Effect of salt and drought on growth, physiological and biochemical responses of two Tamarix species
Publikováno v:
iForest - Biogeosciences and Forestry, Vol 8, Iss 1, Pp 772-779 (2015)
Tamarix trees are considered of particular interest for afforestation and reforestation of degraded areas prone to salinity and drought. In this study, a comparison of the performance and physiological responses of two species of Tamarix grown in s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04b9a39e9a85453f9abc437e057e857f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giannino, D., Testone, G., Nicolodi, C., Giorgetti, L., Bellani, L., Gonnella, M., Ciardi, M., Cappuccio, P., Moscatello, S., Battistelli, A., Longo, V.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 4, Pp 337-346 (2020)
In order to assess the quality and performance of bagged broccoli-raab, a recently marketed product, several nutritive parameters were determined in novel hybrid and conventional cultivars at pre- and post-packaging stages in the industrial environme
Autor:
Rivera, C. M., Battistelli, A., Moscatello, S., Proietti, S., Rouphael, Y., Cardarelli, M., Colla, G.
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science, 2006 Jan 01. 71(1), 45-51.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24126238
Publikováno v:
In Journal of Marine Systems 2009 78(4):536-546
Publikováno v:
info:cnr-pdr/source/autori:RUSSO G., PROIETTI S., MOSCATELLO S., LAUTERI M., PISANELLI A./titolo:Supporting the value chain of extra-virgin olive oil: about the reuse for nutritional purposes of wet olive pomace/titolo_volume:/curatori_volume:/editore:/anno:2020
The work provides a process description for the separation and exploitation of a high value by-product from the extra-virgin olive oil (EVOO) mill waste. In particular, the olive pomace is a by-product that can potentially improve the EVOO value chai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0f7719b12634c62f5f6472070aabcbf8
https://publications.cnr.it/doc/424253
https://publications.cnr.it/doc/424253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Battistelli, Alberto, Nazzaro, Filomena, Proietti, Simona, Moscatello, S., Mattioni, M., McKeon-Bennett, Michelle, Downey, Peter, Larkin, Tracey, McMahon, S., Moane, S., Walsh, D.
This work package, which details the Experiment Test Plan, encompasses all areas of qualitative, quantitative and organoleptic analysis of all plant tissue samples produced during three stages of experimental operations for EDEN ISS. These stages inc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3dcd8af7b8ce6831acaba716ed4f9981
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.