Zobrazeno 1 - 10
of 630
pro vyhledávání: '"Moruzzo R"'
Willingness to pay in main cities of Zheijiang provice (China) for quality and safety in food market
Autor:
Riccioli, F. a, ⁎, Moruzzo, R. a, Zhang, Z. b, Zhao, J. b, Tang, Y. b, Tinacci, L. a, Boncinelli, F. c, De Martino, D. a, Guidi, A. a
Publikováno v:
In Food Control February 2020 108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tzompa-Sosa DA; Department of Food Technology, Safety and Health, Food structure and Function Research Group, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Gent, Belgium.; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Pisa, Italy., Moruzzo R; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Pisa, Italy., Mancini S; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Pisa, Italy.; Interdepartmental Research Center Nutrafood 'Nutraceuticals and Food for Health', University of Pisa, Pisa, Italy., Schouteten JJ; Department of Agricultural Economics, Ghent University, Gent, Belgium., Liu A; China Center for Food Security Studies, Nanjing Agricultural University, Nanjing, China., Li J; Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management, Cornell University, Ithaca, New York, United States of America., Sogari G; Department of Food and Drug, University of Parma, Parma, Italy.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2023 Jan 11; Vol. 18 (1), pp. e0279530. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 11 (Print Publication: 2023).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research September 2018 166:17-21
Autor:
Mancini S; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, Italy.; Interdepartmental Research Center 'Nutraceuticals and Food for Health', University of Pisa, Via del Borghetto 80, 56124 Pisa, Italy., Sogari G; Department of Food and Drug, University of Parma, Parco Area delle Scienze 27/A, 43124 Parma, Italy., Espinosa Diaz S; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, Italy., Menozzi D; Department of Food and Drug, University of Parma, Parco Area delle Scienze 27/A, 43124 Parma, Italy., Paci G; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, Italy.; Interdepartmental Research Center 'Nutraceuticals and Food for Health', University of Pisa, Via del Borghetto 80, 56124 Pisa, Italy., Moruzzo R; Department of Veterinary Sciences, University of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Feb 03; Vol. 11 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Feb 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.