Zobrazeno 1 - 10
of 1 536
pro vyhledávání: '"Morozova, K."'
Autor:
Morozova, K. G.1 (AUTHOR) morozova@idg.chph.ras.ru, Ostapchuk, A. A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Acoustical Physics. Oct2022, Vol. 68 Issue 5, p496-501. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Real-time monitoring of vegetable oils photo-oxidation kinetics using differential photocalorimetry.
Autor:
Suhag R; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Sciences, Free University of Bolzano, Piazza Università, 1, Bolzano 39100, Italy., Razem M; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Sciences, Free University of Bolzano, Piazza Università, 1, Bolzano 39100, Italy., Ferrentino G; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Sciences, Free University of Bolzano, Piazza Università, 1, Bolzano 39100, Italy. Electronic address: giovanna.ferrentino@unibz.it., Morozova K; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Sciences, Free University of Bolzano, Piazza Università, 1, Bolzano 39100, Italy., Zatelli D; Research and Development, VOG Products, Bolzano, Italy., Scampicchio M; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Sciences, Free University of Bolzano, Piazza Università, 1, Bolzano 39100, Italy.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Oct 30; Vol. 456, pp. 140011. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 08.
Autor:
Bolchini S; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Science, Free University of Bolzano, 39100 Bolzano, Italy., Larcher R; Centro di Trasferimento Tecnologico, Fondazione Edmund Mach, 38010 San Michele all'Adige, Italy., Morozova K; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Science, Free University of Bolzano, 39100 Bolzano, Italy., Scampicchio M; Faculty of Agricultural, Environmental and Food Science, Free University of Bolzano, 39100 Bolzano, Italy., Nardin T; Centro di Trasferimento Tecnologico, Fondazione Edmund Mach, 38010 San Michele all'Adige, Italy.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2024 Oct 11; Vol. 29 (20). Date of Electronic Publication: 2024 Oct 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angeli L; Faculty for Agricultural, Environmental, and Food Sciences, Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy., Morozova K; Faculty for Agricultural, Environmental, and Food Sciences, Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy., Dawid C; Professorship for Functional Phytometabolomics, TUM School of Life Sciences, Technical University of Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, Germany.; Food Chemistry and Molecular Sensory Science, Technical University of Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, Germany., Scampicchio M; Faculty for Agricultural, Environmental, and Food Sciences, Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy., Stark TD; Food Chemistry and Molecular Sensory Science, Technical University of Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, Germany.
Publikováno v:
ACS food science & technology [ACS Food Sci Technol] 2024 Jul 04; Vol. 4 (7), pp. 1783-1794. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 04 (Print Publication: 2024).
Autor:
Savchina E; Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy. Electronic address: ESavchina@unibz.it., Grosso AL; Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy. Electronic address: AntonellaLuciana.Grosso@unibz.it., Massoner P; A. Loacker Spa, 39054 Unterinn, Italy. Electronic address: PMassoner@loacker.com., Morozova K; Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy. Electronic address: Ksenia.Morozova@unibz.it., Ferrentino G; Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy. Electronic address: giovanna.ferrentino@unibz.it., Scampicchio MM; Free University of Bozen-Bolzano, 39100 Bolzano, Italy. Electronic address: matteo.scampicchio@unibz.it.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Jun 15; Vol. 443, pp. 138596. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 27.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.