Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Moroşanu Ana Maria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ștefănuț, Sorin, Öllerer, Kinga, Ion, Mihaela C., Florescu, Larisa I., Constantin, Marian, Banciu, Cristian, Onete, Marilena, Manu, Minodora, Vicol, Ioana, Moldoveanu, Mirela M., Maican, Sanda, Cobzaru, Ioana, Nicoară, Roxana G., Mogîldea, Elena D., Purice, Dorina M., Nicolae, Claudia D., Catană, Rodica D., Teodosiu, Gabriela, Dumitrache, Cristina A., Maria, Gabriel M., Moroșanu, Ana-Maria, Paica, Ioana C., Bîrsan, Constantin-Ciprian, Tamas, Gabriela, Vladimirescu, Mihnea, Manole, Anca
Publikováno v:
In Ecological Indicators July 2021 126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tartian Alexandru C., Cotea Valeriu V., Niculaua Marius, Zamfir Cătălin-Ioan, Colibaba Cintia Lucia, Moroşanu Ana-Maria
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02032 (2017)
The main objective of the present study is to evaluate the influence of the maceration techniques on the volatile and phenolic compounds content of the wines obtained from an autochthonous aromatic variety from Romania. For this study, a pink biotype
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1fbf3167af34e1390bd517e436dc8a8
Autor:
Focea Mihai Cristian, Luchian Camelia Elena, Moroşanu Ana Maria, Niculaua Marius, Cotea Valeriu V., Odăgeriu Gheorghe, Zamfir Cătălin Ioan
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02007 (2017)
This work is focused on the study of the influence of different strains of yeasts on the concentration of organic acids, metallic content, and other physical-chemical parameters from experimental sparkling white wines produced by traditional method (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d265bb86646548e2adef827eaade6cf3
Autor:
MOROŞANU, Ana-Maria1 morosanu.anamaria88@yahoo.ro, LUCHIAN, Camelia E.1 kamelia_luchian@yahoo.com, NICULAUA, Marius2 niculaua@gmail.com, COLIBABA, Cintia Lucia1 cintia.colibaba@gmail.com, TARŢIAN, Alexandru C.1 tartianalexandru@gmail.com, COTEA, Valeriu V.1 vvcotea@yahoo.com
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca. 2018, Vol. 46 Issue 1, p247-259. 13p.
Autor:
Ardelean, Ana Valentina, Moisescu, Cristina, Moroşanu, Ana-Maria, Stancu, Mihaela Marilena, Ardelean, Ioan, Cornea, Calina Petruţa
Publikováno v:
Current Trends in Natural Sciences; 2022, Vol. 11 Issue 22, p127-136, 10p