Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Moro, Laís"'
Autor:
Moro, Laís
Nos frutos, a cor é fundamental para a aceitabilidade inicial do consumidor, especialmente para os chamados \"pequenos frutos\" como morangos e framboesas, sendo um critério tradicional para a apreciação e seleção do estado de maturação. Em f
Autor:
Moro, Laís1 (AUTHOR) lais.moro@gmail.com, Da Ros, Alessio2 (AUTHOR), da Mota, Renata Vieira3 (AUTHOR), Purgatto, Eduardo1 (AUTHOR), Mattivi, Fulvio2,4 (AUTHOR), Arapitsas, Panagiotis2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Metabolomics. Feb2020, Vol. 16 Issue 2, p1-12. 12p.
Autor:
Moro, Laís, da Mota, Renata Vieira, Purgatto, Eduardo, Mattivi, Fulvio, Arapitsas, Panagiotis
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jun2023, Vol. 58 Issue 6, p3224-3233, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.